2020-10-05 Product news
Uvod u dizajn hladnog bloka u pivarama | Vebinar
Pivare imaju različite potrebe koje se moraju uzeti u obzir uz održavanje visokih sanitarnih standarda i postizanje visoke efikasnosti proizvodnje. Naš prvi vebinar o hladnom bloku ističe važne korake za postizanje ovih ciljeva.
7 oktobar 2020
Na ovom besplatnom vebinarima naučićete:
-
Putovanje dizajnom hladnog bloka, slučaj kupca
-
Rizik od potencijalnih problema i sledljivosti u odnosu na nivo automatizacije u hladnom bloku
-
Od projektovanih komponenti do projektovanih sistema. Značaj stvaranja vrednosti kroz fazu projektovanja celog hladnog bloka
O govornicima:
Aleksandar Stognij je magistrirao na Moskovskom državnom univerzitetu za prehrambenu tehnologiju. Karijeru je započeo radeći u pivari u Sankt Peterburgu, a zatim nastavio u Alfa Lavalu. Sada je Alekander globalni menadžer prodaje u pivarskim sistemima sa 15 godina iskustva u Alfa Lavalu i 18 godina u pivarskoj industriji. Odgovoran je za razvoj poslovanja pivarskih sistema širom sveta. Denis Martin je diplomirao inženjer Fermentacije i pivarske industrije u Belgiji i ima više od 10 godina iskustva u pivarskoj industriji. Njegov rad u kompaniji Alfa Laval fokusiran je na tržište zanatske pivare - prilagođavanje i razvoj proizvoda koji odgovaraju potrebama zanatskih pivara.
Ko će imati koristi od ovog vebinara:
Svako ko je zainteresovan za optimizaciju svog hladnog podruma - od zanatske pivare do industrijske pivarske grupe