2020-10-05 Product news

Uvod u dizajn hladnog bloka u pivarama | Vebinar

Pivare imaju različite potrebe koje se moraju uzeti u obzir uz održavanje visokih sanitarnih standarda i postizanje visoke efikasnosti proizvodnje. Naš prvi vebinar o hladnom bloku ističe važne korake za postizanje ovih ciljeva.

7 oktobar 2020

Na ovom besplatnom vebinarima naučićete:

  • Putovanje dizajnom hladnog bloka, slučaj kupca

  • Rizik od potencijalnih problema i sledljivosti u odnosu na nivo automatizacije u hladnom bloku

  • Od projektovanih komponenti do projektovanih sistema. Značaj stvaranja vrednosti kroz fazu projektovanja celog hladnog bloka

O govornicima:

Aleksandar Stognij je magistrirao na Moskovskom državnom univerzitetu za prehrambenu tehnologiju. Karijeru je započeo radeći u pivari u Sankt Peterburgu, a zatim nastavio u Alfa Lavalu. Sada je Alekander globalni menadžer prodaje u pivarskim sistemima sa 15 godina iskustva u Alfa Lavalu i 18 godina u pivarskoj industriji. Odgovoran je za razvoj poslovanja pivarskih sistema širom sveta. Denis Martin je diplomirao inženjer Fermentacije i pivarske industrije u Belgiji i ima više od 10 godina iskustva u pivarskoj industriji. Njegov rad u kompaniji Alfa Laval fokusiran je na tržište zanatske pivare - prilagođavanje i razvoj proizvoda koji odgovaraju potrebama zanatskih pivara.

Ko će imati koristi od ovog vebinara:

Svako ko je zainteresovan za optimizaciju svog hladnog podruma - od zanatske pivare do industrijske pivarske grupe

beer brew20 640x360

Sign up now

Session
Da li biste želeli da primate webinare na zahtev, pozive za buduće događaje i vesti o proizvodima i uslugama?

Te informacije se čuvaju i obrađuju u skladu sa našom politikom privatnosti.

Povezani sadržaj