2020-04-20 Product news
Kompanija Alfa Laval deli savete za čišćenje sa prerađivačkim industrijama za preradu hrane i pića
Održavanje visokih higijenskih standarda oduvek je od suštinskog značaja za proizvođače hrane i pića. Tokom ovog neuobičajenog doba, čišćenje postaje još važnije za Vaše proizvodno postrojenje, osoblje i klijente...
Zbog toga, naš stručnjak za Iso-Mix, Alis Hartvigsen (Alyce Hartvigsen), želi putem vebinara da podeli sa Vama nekoliko saveta o čišćenju hrane i pića.
Datum: 29. april 2020. godine
Na ovom besplatnom vebinaru naučićete:
- Važnost dobrog čišćenja Vaše pivare ili proizvodnog postrojenja
- Koncept Cleaning-in-place (CIP), tj. čišćenje bez rastavljanja
- Različite tehnologije čišćenja rezervoara
- Kako optimizovati CIP process
O govorniku:
Alis Hartvigsen (Alyce Hartvigsen) je direktor odseka za Iso-Mix i fermentaciju, Pivarskih sistema pri kompaniji Alfa Laval u Kopenhagenu. Ona je diplomirani inženjer hemijske tehnologije i ima preko 30 godina iskustva u hemijskoj, petrohemijskoj i pivarskoj industriji. Njen rad u kompaniji Alfa Laval je prvenstveno fokusiran na razvoj i promociju aplikacija za rotaciono mešanje mlaznicama u pivarskoj industriji. Ona je nadgledala implementaciju i komercijalnih ispitivanja i celokupnu montažu pivskih podruma, a takođe i blisko sarađuje sa krajnjim korisnicima prilikom puštanja u rad i optimizacije sistema.
Ko može imati koristi od ovog vebinara:
Profesionalci koji rade sa aplikacijama navedenim u nastavku:
- Pivara
- Mlekara
- Hrana za bebe
- Sok
- Jestivo ulje
- Prerada hrane i pića koja zahteva visok higijenski standard
Prijavite se odmah
Izaberite jednu od dve identične sesije koje se održavaju 29. aprila 2020. godine: