Organska piva: Osiguranje stabilnosti i kvaliteta proizvoda
Ravnomerno mešanje smanjuje vreme obrade i poboljšava kvalitet proizvoda
DATUM 2023-11-28Industrija vina se razvija, a potražnja za organskim vinom je u porastu. Mnogi proizvođači vina prebacuju fokus na ispunjavanje potražnje i traže rešenja koja će im pomoći da prilagode proizvodnju, a istovremeno osiguravaju kvalitet, rok trajanja i profitabilnost - bez upotrebe hemijskih dodataka.
Sulfit se koristi za očuvanje vina i inhibira neželjeni rast mikroba. Međutim, potrošači sve više smatraju dodavanje sulfita neprirodnim i postoji bojazan za njegova alergena svojstva. Ovo predstavlja izazove za proizvođače organskog vina kada je u pitanju očuvanje, osiguranje stabilnosti i kvaliteta proizvoda.
U ovoj knjizi istražujemo kako proizvođači organskog vina mogu da nastave sa postizanjem kvalitetnog vina u svojoj proizvodnji, i istovremeno:
- Spreče kontaminaciju mikrobima i hemijske promene
- Osiguraju sigurno i homogeno mešanje
- Smanje vreme mešanja, fermentacije i čišćenja
Zainteresovani ste da saznate više? Ispunite obrazac na desnoj strani za preuzimanje tehničkog izveštaja, „Iso-Mix obezbeđuje organsku stabilnost vina - ujednačeno mešanje smanjuje vreme procesa i poboljšava kvalitet proizvoda“.
Kvalitetno organsko vino, svaki put
Popunite obrazac kako biste saznali više.